Ing. Taule AS

Ing. Taule AS

Ing. Taule AS

Bedriften ble dannet i 2005 av gründer og eier Karl Atle Taule, som er utdannet tømrer, bygningsingeniør og bedriftsøkonom. Karl Atle har blant annet mange års erfaring som daglig leder fra ulike industriforetak på Vestlandet. Kort tid etter opprettelsen av selskapet fikk virksomheten forhandlerstatus i ferdighuskjeden Systemhus, og siden den gang har bedriften oppført boliger over hele Nordhordland og i Bergensområdet.

Et høydepunkt var prosjektet Markavegen på Frekhaug, hvor 20 boliger ble bygget i 2007-2008 i regi av prosjektselskapet STT Prosjekt AS, hvor Ing.Taule AS var medeier og Daglig leder. I STT Prosjekt bygget vi også 2- og 4-mannsboliger i Toppelia, samt en 2-mannsbolig i Steinestø.

I 2013 fikk firmaet utmerkelsen «Gasellebedrift», denne deles ut av avisen Dagens Næringsliv til bedrifter som kan vise til en god økonomisk utvikling over tid.

To eneboliger prosjektert på Strømme Gård, Straumsåsen 10 og 12. Begge boligene er nå ferdigstillet og har fått ferdigattest. Se under fanen PROSJEKTER.

Vi  har nylig søkt om oppføring av en enebolig i Vahaugen 23 i Alver kommune. Tomten er den siste i et etablert byggefelt med kort avstand til barneskole og ca 15 min. kjøring fra Knarvik. Ta gjerne kontakt for utfyllende informasjon.


Har du en stor tomt som kan utnyttes bedre? Det kan være lønnsomt å sjekke ut. Ta gjerne kontakt for å få hjelp til å finne ut om det lar seg gjøre!Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

90 86 60 10