Strømme Gård - To flotte eneboliger til salgs! Bolig med adresse Straumsåsen 10 er nå ferdigstillet og gitt ferdigattest.

Strømme Gård - to flotte eneboliger til salgs!

I samarbeid med Strømme Gård AS har Ing.Taule AS ferdigstillet den siste av to eneboliger nederst i det store byggefeltet på Knappetoppen. Det er en bolig med integrert dobbeltgarasje og en bolig med utleie del. Begge boligene er nå ferdige og det er utstedet ferdigattest.

Boligene får nydelig utsikt over østre vågen av Sælenvannet, og fra disse to eiendommene er det korte avstander både til natur og hverdagslige gjøremål. Eiendommene har en svært gunstig plassering i forhold til Bergen sentrum/Flesland/m.m. Det planlegges og ny barnehage i gangavstand fra boligene, og man har bygget trygg overgang til bussholdeplasser. Det er også kommet en ny sykkelsti og gangvei langs Sælenvannet til bl.a. nærmeste skole.

Ny pris på nr 12 er satt til kr. 6.500.000 og nr 10 kr. 6.690.000. Ta kontakt for å få tilsendt prospekt eller se også nedenfor på denne siden, samt finn.no ved DnB Eiendom. Ved interesse, ta gjerne kontakt med oss på atle@ing-taule.no eller ring Karl Atle Taule på mobil 908 66 010.

Oppgjør forestås av Advokatfirma Harris og salget besørges av DnB Eiendom v/Karl Filip Falch.


Se nedenfor link til annonse på finn for mere informasjon og bilder vedrørende prosjektene.

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=147605683

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=164819700

Bildegalleri:

Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

90 86 60 10