Vi bygger nytt

For tiden har vi en ferdigstilt bolig for salg. Dette er i samarbeid med Strømme Gård AS. Boligene er av typen Skagen 120 fra SYSTEMHUS NORGE med tilpasninger.Boligen med dobbel garasje med terrasse på garasjetaket og glassrekkverk ut mot Sælenvannet (bildet over) er nå solgt.En romslige bolig med utleiedel står igjen og denne har også høy standard. Bl. a. malt dobbeltfalset kledning, takstein fra Monier type Protector, renner og nedløp type LINDAB i galvanisert stål,  Vinduer fra NATRE med støydempende glass i henhold til krav,  Velux takvinduer, fliser fra Modena som også har levert ovn/pipe, kjøkken fra Sigdal, trapper med eiketrinn fra Hagen i Stryn, dører fra Swedoor, baderomsinnredning type Hilde fra Linn Bad kolleksjon, balansert ventilasjon fra SYSTEMAIR med roterende varmeveksler. Grunn og betongarbeidene utført av Drange Maskin AS som også har hatt hele feltet i Straumsåsen. BRA 218 m2 for nr 10 og 179 m2 for nr. 12.

Se link til annonsene på finn.no

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=147605683


Vi har også en tomt på Eikanger, med adresse Vahaugen 23, der det er planlagt oppføring av et tilpasset Granvik fra Systemhus Norge AS.


Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

90 86 60 10