Ing. Taule AS

Ing. Taule AS

Bedriften ble dannet i 2005 av Karl Atle Taule, som er utdannet tømrer, bygningsingeniør og bedriftsøkonom. Karl Atle har blant annet mange års erfaring som daglig leder fra ulike industriforetak på Vestlandet. Kort tid etter opprettelsen av selskapet fikk virksomheten forhandlerstatus i ferdighuskjeden Systemhus, og siden den gang har bedriften oppført boliger over hele Nordhordland og i Bergensområdet.

Et høydepunkt var prosjektet Markavegen på Frekhaug, hvor 20 boliger ble bygget i 2007-2008 i regi av prosjektselskapet STT Prosjekt AS, hvor Ing.Taule AS var initiativtager og Daglig leder. Her var også Straume Mesterbygg AS og Trio Bygg Bergen AS deleiere. I STT Prosjekt bygget vi også 2- og 4-mannsboliger i Toppelia, samt en 2-mannsbolig i Steinestø.

I 2013 fikk firmaet utmerkelsen «Gasellebedrift», denne deles ut av avisen Dagens Næringsliv til bedrifter som kan vise til en god økonomisk utvikling over tid. Vi har god egenkapital og legger stor vekt på å levere kvalitet både når det gjelder fagmessig utførelse og forpliktelser/ garantier.Har du en stor tomt som kan utnyttes bedre? Det kan være lønnsomt å sjekke ut. Ta gjerne kontakt for å få hjelp til å finne ut om det lar seg gjøre!Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

90 86 60 10