Ing. Taule AS

Ing. Taule AS

Bedriften ble dannet i 2005 av Karl Atle Taule, som er utdannet tømrer, bygningsingeniør og bedriftsøkonom. Karl Atle har blant annet mange års erfaring som daglig leder fra ulike industriforetak på Vestlandet. Kort tid etter opprettelsen av selskapet fikk virksomheten forhandlerstatus i ferdighuskjeden Systemhus, og siden den gang har bedriften oppført boliger over hele Nordhordland og i Bergensområdet. Taule er også medlem i Byggmestrenes Takseringsforbund og er godkjent takstmann.

Et høydepunkt var prosjektet Markavegen på Frekhaug, hvor 20 boliger ble bygget i 2007-2008 i regi av prosjektselskapet STT Prosjekt AS, hvor Ing.Taule AS var initiativtager og Daglig leder. Her var også Straume Mesterbygg AS og Trio Bygg Bergen AS deleiere. I STT Prosjekt bygget vi også 2- og 4-mannsboliger i Toppelia, samt en 2-mannsbolig i Steinestø.

I 2013 fikk firmaet utmerkelsen «Gasellebedrift», denne deles ut av avisen Dagens Næringsliv til bedrifter som kan vise til en god økonomisk utvikling over tid. Vi har god egenkapital og legger stor vekt på å levere kvalitet både når det gjelder fagmessig utførelse og forpliktelser/ garantier.

Vi oppfører nå bare boliger i egenregi i tillegg til konsulenthjelp i byggesaker og taksering. Ferdighusmarkedet inngår ikke i vår portefølge lengre og vi er såkalt profilfri medlem i Systemhus Norge AS. Dette ble gjort for å konsentrere oppgavene om egen regi prosjekter.


PROSJEKTER.

Enebolig på Strømme Gård, Straumsåsen nr.12 legges ut for salg i august. Sjekk Eie Eiendomsmegling Bergen uke 33.


Vi  har fått godkjent oppføring av en enebolig (161 BRA) i Vahaugen 23 i Alver kommune. Tomten er den siste i et etablert byggefelt med kort avstand til barneskole og ca 12 min. kjøring fra Knarvik. Grunnarbeidet er godt igang. Antatt ferdigstilling 2. kvartal 2021. Ta gjerne kontakt for utfyllende informasjon.


Har du en stor tomt som kan utnyttes bedre? Det kan være lønnsomt å sjekke ut. Ta gjerne kontakt for å få hjelp til å finne ut om det lar seg gjøre!Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

90 86 60 10